ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

23 PHOTO 1

Ο Βασίλης Νικολάου γεννήθηκε  στην Κοζάνη το 1971 όπου και ζει μόνιμα. Πατέρας του ο Γεώργιος Νικολάου, συνταξιούχος   της Δ.Ε.Η και μητέρα του  η  Αναστασία Νικολάου. Δραστηριοποιείτε  από το 2000 στον κλάδο των συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας. Ξεκίνησε ως φύλακας σε τοπική εταιρία στην Κοζάνη. Στη συνέχεια εργάστηκε, αρχικά, ως συνοδός – οδηγός χρηματαποστολών και σύντομα έγινε ο νεότερος σε ηλικία Διευθυντής υποκαταστήματος  της τότε GROUP4 στην Δυτική Μακεδονία.

Από το 2004 είναι ιδιοκτήτης της Ιδιωτικής Εταιρίας Παροχής Διακεκριμένων Υπηρεσιών Ασφαλείας «ΝΙΚΟΛΑΟΥ SECURITY GROUP» και αντιπρόσωπος της G4S. Είναι μέλος του ΕΒΕ Κοζάνης και του Συνδέσμου Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας Ελλάδος ( Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.). Είναι παντρεμένος με την έμπορο γυναικείων υποδημάτων Νούλα Κοταρίδου.

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Mobile: 6999191191

Copyright © 2020 omikron.tv