ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΡΩΤΟΥ ΟΡΟΦΟΥ

Οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος  του  πρώτου ορόφου καθυστερούσαν την εγκατάσταση του συναγερμού περιμένοντας πρώτα να ανακαινίσουν το διαμέρισμα τους. (πρόγραμμα εξοικονομώ)

Τους εξηγήσαμε πως η προτεινομένη λύση itos g4s μπορεί να τοποθετηθεί νωρίτερα από την ανακαίνιση επειδή δεν την επηρεάζει.

Ξεκινήσαμε τοποθετώντας θωρακισμένη πόρτα μέσω συνεργαζόμενης επιχείρησης. 

Η λύση itos g4s διάθετε ασύρματους ανιχνευτές σε κάθε χώρο. Πυρ ανιχνευτή στην κουζίνα και πυρ ανιχνευτή στον διάδρομο του ηλεκτρολογικού πίνακα. Δώσαμε περιμετρική προστασία στο διαμέρισμα τοποθετώντας μαγνητική επαφή στην εξώπορτα και ασύρματο εξωτερικό ανιχνευτής στη βεράντα.  Απαραίτητα λόγο του χαμηλού ύψους της βεράντας και της εύκολης πρόσβασης της.

Ιδιοκτήτες έχουν τη δυνατότητα όταν βρίσκονται στο διαμέρισμα τους να οπλίζουν τον συναγερμό περιμετρικά. Στην περιμετρική όπλιση ο συναγερμός θα ενεργοποιηθεί αν κάποιος αποπειραθεί  να παραβιάσει το σπίτι από τη βεράντα ή από την εξώπορτα και οι ιδιοκτήτες βρίσκονται μέσα. 

Ασύρματη IP camera στην εξώπορτα πλέον η τοποθέτηση τους είναι νόμιμη σύμφωνα με την αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Και δεύτερη IP ασύρματη κάμερα στην βεράντα. Έτσι πλέον έχουμε τη δυνατότητα της βίντεο επαλήθευσης των συναγερμών

Προσθέσαμε στο συναγερμό εφεδρικό τρόπο επικοινωνίας. 

Ασύρματη εξωτερική σειρήνα με αυτοπροστασία. Ακόμη και να μας ξηλώσουν την σειρήνα θα πάρουμε συναγερμό.

Ιντερνικό κουδούνι – θυροτηλέφωνο. Οι ιδιοκτήτες επικοινωνούν απομακρυσμένα με όποιον κτυπήσει του κουδούνι τους σαν να είναι μέσα στο σπίτι. Έτσι ο επίδοξος κλέφτης που δοκιμάζει αν το σπίτι είναι άδειο κτυπώντας τα κουδούνια και δεν παίρνοντας απάντηση, εδώ δεν μπορεί να καταλάβει πως το σπίτι είναι άδειο γιατί οι ιδιοκτήτες του μιλάνε μέσω ιντερνέτ από μακριά.

Χρηματοκιβώτιο με πάκτωση.

Ο χορός πλέον διαθέτει εσωτερική και περιμετρική προστασία εφεδρικό τρόπο επικοινωνίας και βίντεο επαλήθευση συναγερμό. Ο χώρος διαθέτει επίπεδο ασφάλειας τρία.

10 PHOTO 1

Copyright © 2020 omikron.tv