Πωλήσεις συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας βάση της ελληνικής νομοθεσίας και αξιοποιώντας το ευρωπαϊκό πρότυπο για την ασφάλεια ΕΝ50131 (Μάιος 2022) δημοσίευση από το περιοδικό για την ασφάλεια Security Manager ΜΑΪΟΣ 2022

arthroΤο τεχνικό σεμινάριο που διοργάνωσε την περασμένη Παρασκευή (20/5) στη Θεσσαλονίκη, ο Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας με τη χορηγική υποστήριξη, αλλά και την καθοριστική συμβολή στο περιεχόμενο της ομάδας της Dahua στην Ελλάδα, εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση, που συνδύασε γνώσεις και σύσφιξη συναδελφικών σχέσεων, μεταξύ των επαγγελματιών του τομέα των τεχνολογιών για την ασφάλεια.

Συγκεκριμένα στον πολύ όμορφο χώρο στο “Κτήμα Χρηστίδη”, όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, συναντήθηκαν πολλοί επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο τομέα των συστημάτων και των έργων ασφάλειας από όλη τη Βόρεια Ελλάδα, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σειρά από πολύ ουσιαστικές παρουσιάσεις, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες γύρω από πολλά θέματα που τους απασχολούν.

Σχετικά με το πρόγραμμα του σεμιναρίου, ξεκίνησε με χαιρετισμούς, από τον πρόεδρο του Δ.Σ του Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.  κο Ηλία Κεστρίτσαλη, και τον Channel Sales Manager της Dahua Technology στην Ελλάδα, κο Βασίλη Αρβανίτη.

Βασίλης Νικολάου

Στη συνέχεια ακολουθήσε μια πολύ ομιλία που κέρδισε το ενδιαφέρον όλων των συμμετεχόντων, από τον κο Βασίλη Νικολάου μέλος του ΣΑΕΕΣΑΕ με θέμα: «Πωλήσεις συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας βάση της ελληνικής νομοθεσίας και αξιοποιώντας το ευρωπαϊκό πρότυπο για την ασφάλεια ΕΝ50131.»

Ακολούθησαν, από την ομάδα της Dahua με τη συμμετοχή και του Γιάννη Ζαχαριάκη,  – Technical Support Engineer, παρουσιάσεις με θέματα όπως : Εργαλεία Dahua, Αρχικοποίηση συσκευών, δικτυακή αναζήτηση, εργαλεία προσομοίωσης, επιλογή φακών, ύψους τοποθέτησης, εγκατάστασης και ρυθμίσεων ώστε να μπορείτε να το παρουσιάσετε στον πελάτη σας. Εγκατάσταση videoanalytics καμερών, NVR, AI, και προγραμματισμός αυτών καθώς και μια σημαντική ενημέρωση για την πιστοποίηση DHSA Dahua

 

Ο Βασίλης Αρβανίτης με τον Γιάννη Ζαχαριάκη

Μεγάλο ενδιαφέρον, είχανε στη συνέχεια οι ζωντανές επιδείξεις και παραμετροποιήσεις προϊόντων που σχετίζονται με τις κάμερες αναγνώρισης πινακίδων, TiOC, καθώς και τις κάμερες που ενσωματώνουν τεχνολογίες Full Color 2.0 – Eureka thermal.

Ολοκληρώνοντας το σεμιναριακό μέρος της εκδήλωσης, υπήρξε επαρκής χρόνος για ερωτήσεις και τεχνικές απορίες σχετικά με τα προβλήματα στις εγκαταστάσεις και βήματα για την αποκατάσταση αυτών

Η πολύ όμορφη εκδήλωση έκλεισε με διαγωνισμούς, δώρα και ένα δείπνο όπου αποτέλεσε μια πολύ καλή ευκαιρία για δικτύωση και συζητήσεις σε ένα πολύ θετικό κλίμα.

 

Το Security Manager υποστήριξε ως χορηγικός επικοινωνίας και πάντα στηρίζει εκδηλώσεις που στοχεύουν στην εξωστρέφεια και συσπείρωση του κλάδου.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση

Copyright © 2020 omikron.tv